• Λόρδου Βύρωνος 13, Ελλάδα Ιωάννινα
  • 26515-53987, 6975593938
  • info@borsellino.gr
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η αξιοπιστία μας είναι αυτό που έκανε την Borsellino να βρίσκεται στην αγορά από το 1997. Στεγαζόμαστε στις ιδιόκτητες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας και τώρα διευρύνουμε τους ορίζοντές μας στο διαδίκτυο , στον ηλεκτρονικό χώρο www.borsellino.gr ,παρέχοντάς σας άμεσα την καλύτερη εξυπηρέτηση ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Η γκάμα των προϊόντων μας είναι επιλεγμένη από την καλύτερη ποιότητα (και τις καλύτερες μάρκες της αγοράς), η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα σχέδια , ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών μας, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προσιτές τιμές. Βασιζόμαστε στον επαγγελματισμό και εστιάζουμε σε αυτό που είμαστε καλύτεροι- στην πώληση τσαντών και δερμάτινων ειδών.

Η εταιρία μας αποτελείται από ανθρώπους γεμάτους πάθος και αφοσίωση, που έχουν σαν πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών της , γι αυτό και το team Borsellino  είναι διαθέσιμο στους πελάτες του 24 ώρες το 24ωρο.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι τα θετικά σας σχόλια , τα οποία μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι για εσάς!   


BACK TO TOP