Δωρεάν μεταφορικά για όλα τα προϊόντα (εκτός Κύπρου)
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΟΡΟΙ

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησ…

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

 

·  Πληρωμή στην έδρα της Εταιρείας μας.

Κάνετε την παραγγελία σας και την πληρώνετε στην έδρα της εταιρείας μας η οποία στην οδό Λόρδου Βύρωνος 13 ,Ιωάννινα.

 

·  Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή σημαίνει ότι όταν έ…

Πολιτική επιστροφών

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιστρέψει τα αγορασμένα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την στιγμή της παραλαβής με δικά του έξοδα. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρία Borsellino δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος.

Τα προϊό…

Επιβεβαίωση Παραγγελίας

Επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα γίνεται, από την Εταιρεία μας, είτε μέσω αποστολής e-mail στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου που έχετε καταχωρήσει κατά την παραγγελία, είτε εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών τηλεφωνικώς.

Πολιτική ακυρώσεων

Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσων του ηλεκτρονικού καταστήματος www.borsellino.gr της εταιρείας BORSELLINO, έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα.

Όροι Χρήσης

Ο παρών δικτυακός τόπος www.borsellino.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιούργησε η επιχείρηση με επωνυμία BORSELLINO με έδρα την οδό Λόρδου Βύρωνος 13 στα Ιωάννινα. ( Στοιχεία επιχείρησης Ιωάννης Σουλιώτης του Γεωργίου, ΑΦΜ 047685602 και Γ.Ε.ΜΗ 31460229000 ).

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε με προσο…

Σελίδα 1 από 2. Συνολικα 10 άρθρα
BACK TO TOP